Helping The others Realize The Advantages Of su kaçak tespiti

Wiki Article

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Bütün çabalarınıza rağGuys arızayı bulamıyorsanız firmamızdan yardım isteyin. Tufan tesisat olarak su kaçaklarının yerini cihazla noktasal olarak tespit ediyor ve onarımını yapıyoruz, tüm tesisat borularınızı dinliyor, tesisatta bir sızıntı var ise hemen tespit ediyoruz.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Kaynağının tespit edilmesinin maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz. Su kaçağının tespitinden sonra onarım yapıyormusunuz ve bunun ücretlendirmesi nasıl yapılmaktadır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the finest YouTube su kaçağı tespiti working experience and our most recent functions. Find out more

Profesyonel cihazlar ile Şu su kaçağı tespit kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Su tüketimini evimizin hemen hemen her alanında kullanırız. Bundan dolayı her alanda su kaçağı sorunu çıkabilmektedir bu kimi zaman mutfak dolabının altı kimi zaman su tesisatçısı tuvalet veya duşa kabin altı gibi alanlarda su kaçağı problemi ile karşılaşılmaktadır.

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

İlk olarak su sayacının her iki yanındaki vanaları kapatın. Eğer alt kata su sızıntısı azalıyorsa soğBritish isles su borunuzda su kaçağı vardır. (Vanaların suyu tamamen kestiğinden emin olun.)

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su su kaçağı tespit vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz su tesisatçısı vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page